NORDIC ACCOUNTING – FREMTIDENS REGNSKAPSBYRÅ!
Kundehistorier

by Thomas Reinholdt

Thomas Reinholdt er advokat, siviløkonom og fallskjermjeger. Han har lang erfaring fra næringslivet innenfor en rekke fagfelter. Spesielt dyktig er han til å skape vinn-vinn situasjoner for sine klienter.

NORDIC ACCOUNTING – FREMTIDENS REGNSKAPSBYRÅ!

av | jun 18, 2021 | Kundehistorier

Reading Time: < 1 minute
KUNDEHISTORIE

Nordic Accounting AS er et mellomstort regnskapsbyrå som ble stiftet i 2014. Siden den gang har selskapet hjulpet en rekke bedrifter med regnskapsførsel og konsulenttjenester.

Nordic Accounting AS har 6 regnskapsførere. Selskapets kundeportefølje er primært innen bygg og anlegg/entreprenører, horeca, varehandel og finansielle tjenester.

Selskapet tilbyr:

  • Regnskapsførsel
  • Vikartjenester – midlertidig bistand
  • Analyser og rådgivning
  • Forretningsførsel for bolig sameier

Det unike med Nordic Accounting AS er at selskapet både har autorisasjon som regnskapsfører i Norge, men også har regnskapsførere som snakker og forstår norsk i Litauen. Dette gjør at selskapet kan tilby regnskapstjenester kostnadseffektivt til sine kunder. Selskapet har gjennom flere år hjulpet en rekke store selskaper med regnskapsførselen.

Vi har hatt gleden av å hjelpe Nordic Accounting AS med forretningsjuridisk bistand herunder kontraktsrett og selskapsrett. Om vår bistand sier styrets leder Julija Kinciene:

„Jeg er umåtelig takknemlig for all assistanse og rådgivningen vi har fått av Thomas Reinholdt. I en intens periode internt i selskapet fikk vi bedre bistand enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. I tillegg synes jeg det er veldig bra at jeg ble behandlet som en venn heller enn en klient. Thomas er ekstremt profesjonell, velorganisert og en advokat man kan stole på. Han var veldig tålmodig med meg og ga meg objektive råd. Jeg vet definitivt hvem jeg skal ringe hvis jeg trenger bistand.“

Det skjer mange spennende ting for tiden hos Nordic Accounting AS som vi ser frem til å følge med på.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe ditt selskap.

E-post: post@reinholdt.no 

Tlf: 23688558

Ta kontakt vedr din sak

Ved å sende inn skjemaet godtar du vår personvernerklæring

Q

Ta kontakt vedr din sak

Ved å sende inn skjemaet godtar du vår personvernerklæring

Q
Follow by Email
LinkedIn
Share