Rettigheter ved håndverkertjenester. Prisavslag.
Artikkel for Nettavisen om håndverkertjenester. Typisk eksempel: Erik har nylig satt i gang med oppussing av badet og leid inn håndverkertjenester. Entreprenøren har gitt et prisoverslag på oppdraget, men nå krever de plutselig vesentlig mer betalt på grunn av uforutsette forhold. Mange som får problemer med håndverkertjenester Dette er en ganske vanlig problemstilling som mange […]

by Thomas Reinholdt

Thomas Reinholdt er advokat, siviløkonom og fallskjermjeger. Han har lang erfaring fra næringslivet innenfor en rekke fagfelter. Spesielt dyktig er han til å skape vinn-vinn situasjoner for sine klienter.

Rettigheter ved håndverkertjenester. Prisavslag.

av | aug 5, 2020 | Blogg, Forbrukerrett

Reading Time: < 1 minute

Artikkel for Nettavisen om håndverkertjenester.

Typisk eksempel: Erik har nylig satt i gang med oppussing av badet og leid inn håndverkertjenester.

Entreprenøren har gitt et prisoverslag på oppdraget, men nå krever de plutselig vesentlig mer betalt på grunn av uforutsette forhold.

Mange som får problemer med håndverkertjenester

Dette er en ganske vanlig problemstilling som mange møter når de begynner med oppussing. Dersom det er snakk om en avtale mellom en profesjonell tjenesteyter og en forbruker, så kommer håndverkertjenesteloven til anvendelse.

Loven gir forbrukeren et vern ved at det ikke kan avtales eller gjøres gjeldende vilkår som er ugunstigere enn det som som følger av loven.

De fleste innboforsikringer har dekning for rettshjelp, altså kostnader til advokat. Du kan lese mer om dette i denne artikkelen.

Les hele artikkelen i Nettavisen her.

Les om hvordan du kan få juridisk hjelp ved håndverkertjenester her.

Les mer om Thomas Reinholdt.

Follow by Email
LinkedIn
Share